مختصری در مورد موتورهای کاترپیلار
دسته بندی موتورهای کاترپیلار
موتورهای کاترپیلار در انواع مختلفی تولید می شوند. موتورهای کاترپیلاری که بمنظور استفاده در تولید نیروی محرک طراحی شده اند از نظر
تقسیم بندی در سری قدیمی ۳۰۰ با حرف D برای سوخت دیزل و G برای سوخت گاز طبیعی مشخص می شدند همانند: D398,D379 که در دستگاههای حفاری دریا و خشکی کاربرد دارند یا G379,G399.
اما در تقسیم بندی دیگر کاترپیلار موتورها توسط سریهای مختلفی رده بندی می شوند که در هر سری تکنولوژی جدیدتری نسبت به سریهای قبلی به کار رفته است. مانند سری ۳۳۰۰ و ۳۴۰۰ و ۳۵۰۰ و ۳۶۰۰ که جدیدترین سری موتورهای ساخت کاترپیلار است.
موتورهای کوچکتر کاترپیلار که دارای قدرت کمتری هستند در نامگذاری های جدیدشان توسط حجم موتور نامگذاری شده اند مانند C-1.6 ، C-7 ، C-9 ، C-10 ، C-11 ، C-12و … که البته اندازه ها بر حسب لیتر است. همچنین در دیزل- ژنراتورهای برق اضطراری اولمپین مانند D125P1 یا GEH200 که عدد ۱۲۵ و ۲۰۰ نشانگر قدرت تولیدی موتور در حالت استند بای است (در حالت استفاده مداوم قدرت موتور حدود ۱۰ درصد کمتر است).
موتورهای کاترپیلار را همچنین می توان بر اساس اندازه پیستون به این صورت تقسیم بندی نمود. سری ۳۲۰۰ با اندازه ۴٫۵” ، سری ۳۳۰۰ با اندازه ۴٫۷۵” , سری ۳۴۰۰ با اندازه ۵٫۴” , سری ۳۰۰ با اندازه ۶٫۲۵” , سری ۳۵۰۰ با اندازه ۶٫۷” که در نتیجه قدرت آنها نیز بترتیب افزایش می یابد.
موتورهای کاترپیلار ۳۵۰۰ که از تولیدات موتورهای با راندمان بالای شرکت کاترپیلار هستند ، حاصل انجام تحقیقات وسیع در زمینه تکنولوژی موتورهای دیزل بوده اند و در اواسط دهه ۸۰ و اویل دهه ۹۰ میلادی به بازار عرضه گشتند.
دامنه قدرت طراحی شده برای این موتورها از ۶۰۰ تا ۱۲۰۰ کیلو وات ( ۸۰۰ تا ۱۶۰۰ اسب بخار) است و به صورت چهار نوع دیزل ژنراتور ، موتور صنعتی ، موتور وسیله نقلیه و موتور استند بای مورد استفاده قرار می گیرند .
با پرکردن فرم زیر میتوانید درخواست خود را برای همکاران ما ارسال کنید.
اتوبان آزادگان غرب به شرق بعد از اتوبان ساوه، خیابان عرفان، خیابان حشمت، پلاک ۱۲۲ | 02155257495 | 02155257495 | 09123404844 | [email protected] |